Kurallarla Resimli Anal SEX Bastan Sona Yapilisi incelikleri

Günümüzde ciflerin bi hayli fantazi ortamlari gelirmis durumda bircok cift gerek internet ortamindan gördüklerini uygulamakta gerekse ordan burdan duyduklarini yatak odasinda seks esnasinda uygulamaktadirlar.Daha 18-19 yaslarinda ve bakire olan kizlarinda cogu kez denedigi seks yöntemi anal olmustur.Daha önceden hicbir bilgisi olmadan ve aceleci hareketlerle yapilan anal sex tam bir kabusa dönebilir.Anal ( anüs) bölgesinde bircok sinir ucu bulunmaktadir ve bunlar dogru yolla gidildigi takdirde zevk verebilmektedir.

Anal birliktelik seks icin bircok pozisyon bulunmaktadir:

1 ) Partnerinizi yatirdiktan sonra kücük kücük onunla sevismelisiniz oyunlar yapmalisiniz.Ne kadar güzel ve acele etmeden hazirlanilirsa o kadar zevk verecegi kesindir..
2 ) Oynasmalarin hemen ardindan sevgilisinizin anal yolunu deligini parmaklarinizla güzelce oksayin hafif hafif orasina masaj yapin yapin ki oda kendini yavas yavas gevsetsin hoslasmaya baslasin..Belkide oda o ara durmak istemeyip sizin penisinizle oynayacaktir...Buda cok hosunuza gidecektir..
3 ) Yumusatmaya devam ediyoruz sabirli onunuz kesinlikle acelecilik yok.Eger gosunuza gidiyorsa ve hicbir tiksinme gibi huylariniz yoksa yapacaginiz kesinlikle anal deligi yalamak ve o sekilde yumusatmak olcaktir.
 Tam deligin ortasina dogru dil atmaniz ona haz vericektir hatta dilinizi birazda iceriye kaydirirsaniz daha iyi olucaktir ....
Eger yok ben yapamam bu pozisyonu derseniz kendinizi zorlamayin bunu atlayin dille yapmayin onun yerine parmaginizi tükürükleyipde delige uzunca mesaj yapmaya devam edebilirsiniz..Buna ekleyeceginiz tek sey hem anal bölgesini masaj yaparken hemde vajinayi oksayin onun daha cok zevk almasini gevsemesini saglayacaktir..

4) Simdi sira geldi deligi biraz actiripda genisletmeye bu girisden önce cok önemlidir anal yolunun acilmasi gerekir.Yumusak hareketlerle önce bir parmak eger partneriniz kendini kasmiyorsa devam 2 parmakla deneyip ileri geri hareketlerle genisletin anal yolu acilacaktir....Ayni zamanda vajinayida kesinlikle unutmayin 

5) Buraya kadar hersey tamam anal yolu artik acildi ve partneriniz cok rahatsa devam edebiliriz.Unutmayinki kuru kuru yapmaniz yirtilmalara ve kanamalara neden olucaktir.O yüzden ilk önce bolca hem anüse hemde penise sürünüz..Sira geldi anala penisle girmeye cok yavas hareketlerle gireceksiniz kesinlikle..
 Sakin olun ilk basini anüs bölgesinde gezdirin önce sonra yavas yavas kafasini sokmaya calisiyor cok yavas kafasi girince birden hareket edip hepsini sokmayin cok yavas yavas partnerinize kula verin sürekli...

Yavas yavas icine girdiniz ve penis tam olarak anala oturdu partneriniz rahat artik yavas yavas git gel yapabilirsiniz ..unutmayin siz arkadan yaparken partnerinizin vajinasinin oynanmasi ona cok büyük zevk vericektir bunu yapin...Ve artik cok rahatsa hareketlerin hizini arttirabilirsiniz 



Herkeze mutlu saglikli bir seks yasami dileriz.
BU KADAR EMEK ICIN KONUMA BIR TESEKKÜR BIR YORUM YAZMAYI IHMAL ETMEYINIZ....

0 Response to "Kurallarla Resimli Anal SEX Bastan Sona Yapilisi incelikleri"

Yorum Gönder

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel